Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu! 40 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a imzayı attı. İlk uçakla Türkiye'ye geliyor

Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu! 40 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a imzayı attı. İlk uçakla Türkiye'ye geliyor

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollara devam eden bordo-mavili ekipten transfer müjdeleri peş peş geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu! 40 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a imzayı attı. İlk uçakla Türkiye'ye geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son haber ise taraftarları heyecana soktu. Abdullah Avcı sağ gösterip sol vurdu! 40 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a imzayı attı. İlk uçakla Türkiye'ye geliyor.

ABDULLAH AVCI SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Defans hattı için arayışta olan bordo-mavili ekip aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Atletico Madrid takımından ayrılmayı düşünen Karadağlı stoper Savic için temaslarda bulundu. Bu doğrultuda, savunma hattını yeniden inşa etmeyi planlayan bordo mavili yönetim, sağ stoper için rotasını İspanya'ya çevirmiş durumda.

yeni-proje-2024-07-19t120358-970.jpg

40 MİLYON EUROLUK YILDIZ TRABZONSPOR'A İMZAYI ATTI! İLK UÇAKLA TÜRKİYE'YE GELİYOR

Bordo-mavili ekip, Atletico'da forma giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu Stefan Savic için harekete geçti. İspanyol kulübün Karadağlı yıldıza transfer görüşmesi yapmak için izin verdiği öğrenildi. Karadağlı stoper ile önceki gün bir görüşme gerçekleştirildi. Savic'in menajerinin bu görüşmede 3 yıllık sözleşme talep ettiği, Karadeniz devinin ise bu süreyi opsiyonlu şekilde kullanmak istediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun kulübünden ayrılması durumunda transfer sürecinin hızlı bir şekilde ilerlemesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-19t120414-838.jpg

2015'TE 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fiorentina'dan Atletico Madrid'e transfer olan Savic, İspanyol kulübünde geçirdiği oldukça başarılı sürecin ardından vedaya hazır. Fabrizio Romano, Savic'in Haziran 2025'te bitecek sözleşmesine rağmen bu yaz takımdan ayrılabileceğini açıkladı. Romano, Karadağlı oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini belirtti. Kariyerinde 9 kupa var 33 yaşındaki Savic, tam bir kupa canavarı. Manchester City ile 2010-11'de İngiltere'de şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu, Atletico Madrid ile de İspanya'da 2020-21'de mutlu sona ulaştı. Karadağ'da 6 kez yılın futbolcusu seçilen Savic'in kariyerinde toplam 9 kupa var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN