99 puan toplamıştı: İsmail Kartal aylar süren sessizliğini ilk kez bozdu! "Bizim rekorlarımız..."

99 puan toplamıştı: İsmail Kartal aylar süren sessizliğini ilk kez bozdu! "Bizim rekorlarımız..."

Geçen sezon Fenerbahçe'nin başında 99 puan toplayan İsmail Kartal, sarı-lacivertli ekipten ayrıldığı günden bu yana ilk kez konuştu. Kartal, aylar süren sessizliğini bozdu.

Geçen sezon Fenerbahçe'nin başında 99 puan toplayan ancak sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe'deki görevine son verilen tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, sessizliğini bozdu.

Geçen sezon derbilerde ortaya koyduğu performansla tekrarlanması zor bir başarıya imza atan, sezonun sona ermesiyle birlikte ise sarı-lacivertli ekiple ayrılık yaşayan İsmail Kartal, Fenerbahçe'den ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih etmişti.

Kanarya'dan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşma imzalamayan ve herhangi bir röportaj dahi vermeyen deneyimli teknik adam, ayrılık sonrasında ilk kez konuştu.

A Spor'dan Reha Kapsal'a konuşan Kartal, geçen sezon elde ettiği başarılar hakkında "Bizim rekorlarımız 2 tane A4 kağıdına ancak sığar" açıklamasına imza attı. Kartal ayrıca, 'Sezon başında Lille maçı 3 santrforla oynandı, ben de Konyaspor deplasmanında 3 santrforla oynadım, 11 tane net pozisyon kaçırdık' diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN