41 milyon euroluk süper yıldız !Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor...

41 milyon euroluk süper yıldız !Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor...

Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 41 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bu kez 41 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Savunma hattını güçlendirme kararı alan siyah-beyazlı ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile ve Can Keleş transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, bu kez de 41 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

A Spor'da yer alan habere göre; Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, İspanyol devi Barcelona'nın 29 yaşındaki Fransız stoperi Clement Lenglet'i transfer etmek için kolları sıvadı.

Maaş yükünü düşürmeyi hedefleyen Barcelona'nın Fransız savunma oyuncusuyla yollarını ayırmaya sıcak baktığı öne sürüldü. 29 yaşındaki savunma oyuncusunun futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediği ve bu nedenle Arabistan'dan gelen teklifi kabul etmediği ileri sürüldü.

Barcelona's Clément Lenglet close to joining Saudi club - Barca Blaugranes

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Fransız savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 41,30 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Deneyimli savunma oyuncusu geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Aston Villa'da geçirmişti. Fransız savunma oyuncusu İngiliz ekibinde tüm kulvarlarda 25 karşılaşmada görev alırken 1 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN