20 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak...

20 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak...

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak iddialı bir kadro kuran Beşiktaş, bu kez de 20 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, 20 milyon euroluk bombayı patlamaya hazırlanıyor. Kartal, gözünü Fransa'ya dikti.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana İmmobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bu kez de 20 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Fransız devi PSG formasını terleten İspanyol orta saha oyuncusu Marco Asensio ile ilgileniyor. 28 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu için Beşiktaş'ın oldukça istekli olduğu öne sürüldü.

Asensio'da gelişme var! Onay çıktı - Duhuliye

Geçtiğimiz sezon PSG forması altında 31 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu, söz konusu karşılaşmalarda takımına 5 gol 7 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan yıldız oyuncu futbol kariyeri boyunca toplamda 410 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 77 gol 63 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN