Slaven Bilic yeni golcüsüne kavuştu

Slaven Bilic yeni golcüsüne kavuştu

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Juventus'un 25 yaşındaki golcüsü Simone Zaza'yı 1 yıllığına kadrosuna kattı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Andre Ayew'in sakatlanmasının ardından santrfor arayışına giren İngiliz ekibi, Serie A ekibi Juventus'tan Simone Zaza'yı renklerine bağladı.

SATIN ALMA OPSİYONU 20 MİLYON EURO

West Ham United'ın, bir yıllığına kadrosuna kattığı İtalyan golcü için Juventus'a 5 milyon euro kiralama bedeli vereceği belirtildi. Zaza'nın satın alma opsiyonunun ise 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

'WEST HAM'I SEÇMEMİN SEBEBİ TARFTARI'

Transferi ile ilgili konuşan Zaza, "Daha iyi bir futbolcu olmak istiyorum ve bunu West Ham ile yapabileceğime inanıyorum. Yeni stadyumda kısa süre önce Juventus formasıyla oynamıştım ve taraftardan etkilenmiştim. West Ham'ı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri de taraftar" ifadelerini kullandı.

16-08/28/2016-08-28_170933.jpg

24 MAÇTA 8 GOL

Juventus'un Sassuolo'dan 18 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Zaza, geçen sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 24 maçta 8 gol atarken 2 de asist kaydetti. EURO 2016 çeyrek finalinden İtalya Teknik Direktörü Antonio Conte tarafından, 120. dakikada sadece penaltı atsın diye oyuna alınan Zaza, kaçırdığı penaltıda vuruş öncesi yaptığı hareketlerle gündem olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN