Şırnak Cizre'de 1 asker şehit oldu

Şırnak Cizre'de 1 asker şehit oldu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonda, teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 askerin şehit oldu, 4 askerin de yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonda, teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı bildirildi. 

Cizre'den acı haber: 1 şehit!

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Cizre'de devam eden operasyonda, bugün saat 12.00'de, bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatarlı saldırı düzenlendiği belirtildi. 

Saldırıda, biri ağır olmak üzere 5 askerin yaralandığı, ağır yaralanan askerin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.  Yaralı askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerine başlandığı ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN