Üsküdar'da denize düşen kişi aranıyor

Üsküdar sahilinde denize düşen vatandaş için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Sahil Güvenlik ekipleri ve deniz polisi arama çalışmalarında bulunurken dalgıçlar da katıldı.

İstanbul Üsküdar Sahili’nde denize düşen 26 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı. Olay saat 22.30 sıralarında Üsküdar Sahili’nde meydana geldi.

1kapak.jpg

İddiaya göre Gurbet K. (26) isimli kadın, sahil şeridinde bulunduğu esnada denize düştü. Havanın kararmış olması nedeniyle kadın kısa sürede gözden kayboldu.

DALGIÇLAR ARAMA ÇALIŞMASINA KATILDI

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, denize düşen kadın için arama çalışması başlattı.

1kapak-001.jpg

Sahil Güvenlik ekipleri ve deniz polisi de olay yerine sevk edilirken, dalgıçlar tarafından da su altında arama çalışmaları yürütülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN