Polisten kaçan şüpheli ortalığı kan gölüne çevirdi: Bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Polisten kaçan şüpheli ortalığı kan gölüne çevirdi: Bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy'de dehşete düşüren kazayı görenler resmen cinayet dedi. Bostancı sahil'de polis kontrolünden kaçtığı ifade edilen otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bisiklet sürücüsüne çarptı. Ağır yaralanan bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından otomobil içerisinde uyuşturucu bulunduran sürücü gözaltına alındı.

İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerine doğru cinayet gibi bir kaza meydana geldi. 05.30 sıralarında Bostancı sahil yolu Çetin Emeç bulvarı Maltepe istikametinde meydana gelen olayda, polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarptı.

KAN DONDURAN ANLAR KAMERADA

Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan bisikletli ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2-004.jpg

ölümün sebep olan ve ismi öğrenilemeyen sürücünün kaza sonrasında kaçtığı yerine ise başka birinin getirildiği iddia edildi.

Ağır yaralanan 51 yaşındaki Güzelgün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesine sebep olan ve ismi öğrenilemeyen sürücünün kaza sonrasında kaçtığı yerine ise başka birinin getirildiği ifade edildi. Kazanın ardından bisikletin ön tarafının parçalandığını görenlerin yüreği burkuldu.

4.jpg

ARAÇTA UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Otomobilde uyuşturucu madde olduğu tespit edildi. Polis olayla ilgili 1 kişiyi Bostancı Şehit Polis Semih Balaban Polis Merkezi’nde gözaltında tuttu.

uyuu.jpg

ARKADAŞLARI AÇIKLAMA YAPTI
Olay yerinde sürücüyü kovalayan bisikletli Ahmet Erkinsert, “Her sabah 05.30’da bisiklet sürüşü için toplanıyoruz. Yine bu sabah sürüş için toplandığımızda 05.30 saatlerinde acı bir ses duyduk, arkamı döndüğümde maalesef arkadaşımızı havada gördüm. Sonrasında vuran kişi doğrudan kaçtı, kaçarken araçtan indiğinde kendisini gördüm ve peşinden koştum. Ancak belli bir yere kadar kovaladım. Marmaray’a doğru devam ederken alt geçitten geçtikten sonra kendisini kaybettim. Kendisi aynı zamanda çevirmelerden kaçmış” diye konuştu..

3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN