Okullar açıldı indirim haberi geldi! O belediyeden büyük kıyak: Toplu taşıma seferleri artık 1 lira oldu

Okullar açıldı indirim haberi geldi! O belediyeden büyük kıyak: Toplu taşıma seferleri artık 1 lira oldu

Okulların açılmasının ardından o belediyeden sevindirici toplu taşıma haberi geldi. Ring seferlerini hizmete sokan belediyede, toplu taşıma seferleri artık 1 lira oldu. İşte detaylar…

Milyonlarca öğrencinin yeni eğitim öğretim dönemine başlamasının ardından toplu taşıma fiyatları, vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Eylül ayında ülke genelindeki belediyeler, toplu taşıma tarifelerinde yapılan değişiklikleri duyurmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise, ring seferleri ve toplu taşıma ücretleri ile ilgili önemli bir yeniliği kamuoyuna açıkladı.

RİNG SEFERLERİ İLE 1 TL’YE ULAŞIM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Marina Sahili’nde bulunan geniş otoparktan şehir merkezine yapılacak olan ring seferlerinin ücretinin yalnızca 1 TL olduğunu duyurdu. Bu yeni uygulama, bugün itibariyle başlamış olup, şehir içi ulaşımda önemli bir kolaylık sağlaması bekleniyor. Ring servisleri, şehir merkezine her 15 dakikada bir kalkacak şekilde planlanmıştır.

EKONOMİK TOPLU TAŞIMAYA ERİŞİLEBİLİRLİK ARTIYOR

Başkan Büyükakın, İzmit İnönü Caddesi esnafıyla gerçekleştirdiği toplantıda, bu yeni ring hattının asıl amacının esnaf ile vatandaşları buluşturmak olduğunu ifade etti. Ring servisleri, şehir merkezine ulaşımı kolaylaştırırken, aynı zamanda bölgedeki esnafın iş hacmini artırmayı hedefliyor.

kocaelide-toplu-tasima-indirimi-1.jpg

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, ring seferleri hakkında detaylı bilgi verildi. Belediye yetkilileri, bu uygulamanın toplu taşıma hizmetlerini daha ekonomik ve erişilebilir hale getireceğini belirtiyor. Uygulama, vatandaşlara daha uygun fiyatlarla şehir içi ulaşım imkânı sunarak, toplu taşımanın teşvik edilmesine katkı sağlayacak.

KOCAELİ’DE ULAŞIMDA YENİLİKLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu yeni uygulama, toplu taşıma sistemindeki yeniliklerin bir parçası olarak dikkat çekiyor. 1 TL’lik ulaşım hizmeti, hem öğrenciler hem de diğer vatandaşlar için ekonomik bir seçenek sunarken, şehir içi hareketliliği artırmayı da hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN