O ilimize kötü haber! Sıcaklıklar daha da artacak: Hafta sonuna kadar plan yapmayın

O ilimize kötü haber! Sıcaklıklar daha da artacak: Hafta sonuna kadar plan yapmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü o ilimizi uyardı. Sıcak havalar o ilimizi resmen kavuruyor. Türkiye’nin en sıcak illerinden biri! Sıcaklıklar daha da artacak! Hafta sonuna kadar devam edecek, canını seven evden çıkmasın...

Bazı illerimizde hava sıcaklıkları düşerken o ilimizde artışlar devam ediyor. Kavurucu sıcaklar daha da yükselecek. Bugünden itibaren etkisi daha da artacak.

Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Aydın’da, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların 42 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

SICAKLIK DEĞERLERİ REKOR KIRACAK

Aydın’da yeni haftada da sıcaklar devam edecek

Aydın genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyrettiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, 29 Temmuz Pazartesi günü Aydın’da hava sıcaklığı en düşük 25, en yüksek 42 derece olacak. 30 Temmuz Salı günü ise en düşük 27, en yüksek 42 derece olarak tahmin ediliyor. 31 Temmuz Çarşamba günü sıcaklıklar biraz düşse de en düşük 25, en yüksek 40 derece olacak. 1 Ağustos Perşembe günü de benzer şekilde en düşük 25, en yüksek 40 derece sıcaklıklar bekleniyor.

O SAATLERDE EVDEN ÇIKMAYIN

Meteoroloji yetkilileri, hafta boyunca etkisini sürdürecek olan sıcak hava dalgasına karşı vatandaşları uyardı. Özellikle öğle saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında, yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların dışarı çıkmamaları ve sıcak çarpmasına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN