Kütahya Gastronomi Yarışması ön elemesinde uluslararası tatlar yarıştı

Kütahya Gastronomi Yarışması ön elemesinde uluslararası tatlar yarıştı

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen, 1. Kütahya Gastronomi Yarışması’nın ilk ayağı olan yarışmacıların uluslararası lezzetler kategorisinde hünerlerini sergilediği ön eleme turunun ikinci etabı Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehrin zengin mutfak kültürünü tanıtmayı amaçlayan yarışmada, uluslararası lezzetler seçkin jürimizin beğenisine sunuldu. Bu yıl ilkini gerçekleştirilen Kütahya Gastronomi Yarışması, Kütahya’nın yöresel ürünlerinin yanı sıra kültürel ve sanatsal değerlerin de ön plana çıkmasına olanak sağladı. Şehirdeki yetenekli yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışma vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.


Uluslararası Lezzetler Kategorisi'nde yarışan katılımcılar, özgün sunumlarıyla jüri üyelerini etkilemeye çalışırken, "Yerel Kültür Sanat ve Zanaat Günleri" kapsamında sergilenen el yapımı sanat eserleri de etkinliğe renk katmaya devam etti.

Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanarak, Belediye Başkanı Kahveci ve Başkan Yardımcıları tarafından vatandaşlarına yapılan ikramlar, hem lezzetli bir deneyime dönüştü hem de samimi birer hatıra olarak hafızalarda yer etti.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, bu tür organizasyonların şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN