Kars Valiliği'nden Haniye'nin ölümü sebebiyle konsere iptal kararı

Kars Valiliği'nden Haniye'nin ölümü sebebiyle konsere iptal kararı

Kars Valiliği, Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle bugün Bedesten bölgesinde yapılması planlanan Erdal Akkaya konserini iptal etti.

Kars'ta bugün düzenlenmesi planlanan Erdal Akkaya konseri, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen bir suikast sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi. Kars Valiliği, bu ani gelişme üzerine konserin iptal edildiğine dair yazılı bir açıklama yayımladı.

Kars Valiliği, Bedesten bölgesinde gerçekleştirilmesi planlanan konserle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bugün düzenlenmesi planlanan Erdal Akkaya konseri, İsmail Haniye'nin suikasta uğraması nedeniyle iptal edilmiştir" ifadesine yer verdi.

VALİ ZİYA POLAT'TAN TAZİYE MESAJI

Kars Valisi Ziya Polat da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bir taziye mesajı paylaştı. Vali Polat mesajında, "Tahran'da gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye Allah'tan rahmet, kardeş Filistin halkına başsağlığı diliyorum. Rabbim şehadetini kabul eylesin" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN