Giresun Belediyesi yaşlı ve kimsesizleri yalnız bırakmıyor

Giresun Belediyesi yaşlı ve kimsesizleri yalnız bırakmıyor

Giresun Belediyesi, Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri Birimi çalışmalarına hız verdi.

Evde bakım hizmetleri kapsamında, belediye ekipleri başvuru yapan vatandaşların evlerine giderek ihtiyaçlarını tespit ediyor.

İhtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşların son dönemde artan talepleri karşılamak amacıyla personel sayısını ve hizmet sahasını genişleten birim belirlenen sıralamaya göre evlere giderek çalışmalara başlıyor.

Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri Birimi tarafından kişisel bakım, ev temizliği ve alışveriş gibi yaşamı kolaylaştıran hizmetler sunuluyor.

Birim Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Belediye olarak yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine ne kadar çok hizmet verirsek kendimizi o kadar mutlu ve huzurlu hissediyoruz” denilerek, hizmet almak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye başvurmasının yeterli olduğunu belirtti.

Biriminden hizmet alan vatandaşlar ise, bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkanı Fuat Köse ve ekibine teşekkürler ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN