Gençler bu eğitim kaçmaz

Gençler bu eğitim kaçmaz

Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi 3D yazıcı eğitimi düzenliyor.

Eğitim programı başvuruları 5-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak. Katılımın fazla olması halinde eğitim 10’ar kişilik gruplar halinde gerçekleşecek.

Eğitimler Debboy mevkiinde bulunan Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi bilgisayar eğitim salonunda verilecek.

Katılımcıların hangi gruba dahil olduğu bilgileri e-posta adreslerine gönderilecek ve Whatsapp duyuru sayfasında yayınlanacaktır. Eğitime katılanlara Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi tarafından katılım belgesi verilecek.

Giresun Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Amacımız, katılımcılara 3D teknolojileriyle ilgili pratik beceriler kazandırmak ve yaratıcı düşünmelerini teşvik etmek. Bu eğitimler, katılımcıların kendi projelerini hayata geçirmelerine olanak tanıyacak bilgi ve donanımı sağlıyor." denildi.

Eğitim programı şu şekilde açıklandı;

Birinci Grup Eğitimi 16-17-18 Temmuz 2024 tarihlerinde, İkinci Grup Eğitimi ise 22-23-24 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak olup, eğitim saatleri ise 18.00-20.00 arasındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN