Finans merkezindeki AVM'nin tavanı çöktü

Finans merkezindeki AVM'nin tavanı çöktü

İstanbul’da etkili olan süper hücre, Finans Merkezi'nde yapımı devam eden AVM'yi su bastı ve su baskınının ardından AVM'nin tavanı çöktü.

İstanbul genelinde sabah saatlerinde aniden bastıran süper hücre, şehri adeta felç etti. Şiddetli sağanak yağış, kentte hayatı olumsuz etkilerken Ataşehir Finans Merkezi'nde yapımı süren bir alışveriş merkezi de yağışın hedefi oldu. Sağanak sonrası AVM'yi su basarken, tavanında çökme meydana geldi.

Olay, İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde yapımı devam eden alışveriş merkezinde yaşandı. Şiddetli yağmur, inşaat alanına su dolmasına neden olurken, biriken suyun ağırlığını taşıyamayan tavan çöktü. Neyse ki, inşaat sırasında içeride kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Çökme anında alanda bulunan işçiler, durumu fark ederek hemen yetkililere bildirdi ve gerekli önlemleri aldı.

Olay sırasında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN