Düzce, Zonguldak ve Bartın... Meteorolojiden kritik uyarı! O saatlerde yoğun olacak

Düzce, Zonguldak ve Bartın... Meteorolojiden kritik uyarı! O saatlerde yoğun olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından üç il için sağanak yağış uyarısı verildi. Düzce, Zonguldak ve Bartın... Özellikle o saatlerde işi olmayan evden çıkmasın. Meteoroloji kritik uyarıyı verdi, o saatlerde yoğun olacak...

Sıcak havalar yerini sağanak yağışlara bırakmaya başladı. Birçok ilimizde etkisini gösteren sağanak yağış uyarıları bu kez Düzce, Zonguldak ve Bartın için verildi.

METEOROLOJİDEN 2 EYLÜL İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Düzce, Zonguldak ve Bartın illeri için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bu bölgelerde pazartesi günü (2 Eylül 2024) sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağışların etkili olacağı öngörülüyor.

Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Pazartesi (2 Eylül 2024) sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”

O SAATLERE DİKKAT!

Yağışların 2 Eylül 2024 Pazartesi günü sabah saat 03.00 ile 12.00 arasında yoğun şekilde gerçekleşmesi bekleniyor. Özellikle bu saatler arasında hava koşullarının olumsuz etkilerine karşı hazırlıklı olunması gerektiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN