Burhaniye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, muhtarlarla buluştu

Burhaniye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, muhtarlarla buluştu

Burhaniye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile muhtarlar bir araya geldi. Burhaniye Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Erman Pazarbaşı, kooperatifin işlerlik kazanması halinde hem üreticilerin hem de tüketicilerin kazanacağını söyledi.

Kooperatifin faaliyetlerinde Burhaniye'nin tüm mahallelerini kapsama kararı aldıklarını ve bunun için muhtarların rızasını almak istediklerini belirtti. Kooperatifin, üreticilerin ürünlerinin gıda sanayi işletmelerinde işlenmesi, paketlenmesi ve markalı satışı için çalışacağını ifade etti.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in seçim vaatlerinden biri olan ve çok yakında Burhaniye Belediyesi'nin açacağı halk marketten bahsederek, üreticilerin ürünlerini değerlendirme ve pazarlama konusunda belediye ile iş birliği geliştireceklerini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN