Bir kadın cinayeti daha: Boşanma aşamasındaki eşini katletti

Bir kadın cinayeti daha: Boşanma aşamasındaki eşini katletti

İzmir'in Konak ilçesinde Gülsüm M., boşanma aşamasında olduğu eşi S.M. tarafından bıçaklanarak katledildi. Saldırgan erkek S.M. olay yerinden kaçtı.

Toplumsal bir sorun haline gelen kadın cinayetleri durdurulamıyor. Kadın cinayetlerinin son halkası olan Gülsüm M.'de boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından bıçakla öldürüldü. Saldırgan erkek Gülsüm'ü öldürdükten sonra olay yerinden kaçtı.

Korkunç olay, saat 01.30 sıralarında Duatepe Mahallesi numara 11'deki evde meydana geldi. S.M. ile bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu 1 çocuk annesi eşi Gülsüm M. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında S.M., Gülsüm M.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Saldırgan erkek olay yerinden kaçarken, sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin saldırganı her yerde aradığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN