Eski sevgiliye apartman girişinde pusu: Ümmü'yü öldürüp intihara kalkıştı

İzmir'de dün iki kadın katledilirken, bugün de cinayetin adresi Konya oldu. Arafa Yıldırım isimli saldırgan bir erkek, eski sevgilisi olduğu ileri sürülen Ümmü Döğer'i apartmanının önünde tabanca ile katletti. Hastaneye kaldırılan Ümmü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırganın ise aynı silahla intihara kalkıştığı öne sürüldü.

Toplumsal bir sorun haline gelen kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Dün İzmir'de iki kadın katledilirken bugün de acı haber Konya'dan geldi.

Arafa Yıldırım isimli 44 yaşında bir erkek, marketten ekmek alıp, evine dönen eski sevgilisi Ümmü Döğer'i, apartman girişinde tabancayla katletti. Saldırgan erkeğin aynı silahla intihara kalkıştığı ileri sürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 çocuk annesi Döğer kurtarılamadı.

yeni-proje-2.jpg

Korkunç olay, saat 10.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Şahinağa Sokak’taki bir sitenin girişinde meydana geldi. Ümmü Döğer, marketten ekmek alıp evine dönerken apartman girişinde Karayolları’nda çalışan eski sevgilisi Arafa Yıldırım ile karşılaştı. Yıldırım, yanındaki tabancayla Döğer'i vurdu.

yeni-proje.jpg

Arafa Yıldırım, bu kez tabancanın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekti. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Sırtından, göğsünden ve başından yaralanan Ümmü Döğer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

yeni-proje-1.jpg

Konya Numune Hastanesi’ne sevk edilip ameliyata alınan Arafa Yıldırım'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Yaşadığı eve 10 ay önce taşındığı kaydedilen Ümmü Döğer'in marketten aldığı ekmek ile gözlük ve çantasının apartman girişinde yere düştüğü görüldü.

yeni-proje-3.jpg

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN