Bir elektrik faciası daha: Elektrik akımına kapılan işçi kamerada

İzmir’de iki kişinin elektrik akımına kapılarak can vermesinin ardından bir elektrik faciası da Düzce'de yaşandı. Metal fabrikasında meydana gelen olayda, fabrikada işçi olarak çalışan Serdar Bozok ve yanındaki Gökhan K. elektrik akımına kapıldı. Gökhan K. yaralanırken Serdar Bozok hayatını kaybetti. Bozok'un elektrik akımına kapıldığı anlar kameralara yansıdı.

Düzce'nin Çerkez Taşköprü mevkiinde bulunan bir metal fabrikasında meydana gelen korkunç olayda, bir işçi hayatını kaybetti. 3 Ağustos Cumartesi günü yaşanan kazada, Serdar Bozok ve iş arkadaşı Gökhan K., henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı.

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Bozok'un elektrik çarpması sonucu alev aldığı dehşet verici anlar yer alıyor.

2 işçi, sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Serdar Bozok, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bozok’un cenazesi dün toprağa verildi.

2 işçinin akıma kapıldığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde hayatını kaybeden Bozok’un elektrik çarpmasıyla birlikte alev aldığı anlar yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN