Denizli'de iş cinayeti! 4. kattan düştü

Denizli'de iş cinayeti! 4. kattan düştü

Denizli'de, inşaatın 4'üncü katında çalışan sıva ustası Ramazan Soy (42), 4. kattan düşerek ağır yaralandı. Soy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Olay, Denizli'de saat 09.00 sıralarında, Kumafşarı Mahallesi'nde meydana geldi. Sıva ustası Ramazan Soy, iddiaya göre çalıştığı inşaatın 4'üncü katında dengesini kaybederek beton zemine düştü.

Yaralanan Soy, ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayan Soy'un cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.

Öte yandan, İş güvenliği kanununa göre, işyerlerinde işçi sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık, güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülükleri var. Bununla ilgili 6331 sayılı “İşçi Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” yürürlükte. İşçi sağlığı ve iş güvenliğinde işverenin yükümlülükleri bulunuyor. Olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN