Belediye Başkanı Subaşı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Belediye Başkanı Subaşı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ‘’Milletimizin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin en parlak zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun’’ dedi.

Mesajında, 30 Ağustos Zaferinin kurtuluş mücadelesindeki yeri ve önemine değinen Başkan Subaşı, ‘’30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin en parlak zaferlerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, ulusumuzun azmi, kararlılığı ve inancıyla kazanılan bu zafer, sadece geçmişimizin değil, geleceğimizin de teminatıdır. Bu anlamlı gün, vatan topraklarını kanlarıyla sulayan şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktığı en değerli mirastır. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun.’’ İfadelerini kullandı.
Başkan Subaşı mesajında ayrıca tüm Bileciklileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu birlikte yaşamak için kutlama programlarına davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN