Başkan Yetişkin Cumhuriyet Bayramı törenine katıldı

Başkan Yetişkin Cumhuriyet Bayramı törenine katıldı

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Efeler halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşaması için kentte bir dizi etkinlik düzenleyecek. Resmi törenlerde de yer alan Başkan Yetişkin, Aydın Valiliği’nin organize ettiği çelenk sunma törenine katıldı.

Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programda, Aydın Valisi Yakup Canpolat, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Toker ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Evrim Karakoz’un da katıldığı tören, İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesiyle sona erdi.

PARTİLİLERİYLE BULUŞTU

Valilik programının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı’nın çelenk sunma törenine de katılan Başkan Yetişkin, partilileriyle bir araya geldi ve tek tek bayramlaştı. Sıcak ve samimi bir ortamda düzenlenen programlarda Başkan Yetişkin, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN