Başkan Köse: “Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır”

Başkan Köse: “Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Köse mesajında, muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

“Bugün, mahallelerimizin sesini temsil eden siz değerli muhtarlarımızın günü.

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Giresun’da da yerel yönetimin en önemli yapı taşlarından birisiniz. Sizler, halkımızın ihtiyaçlarını en iyi bilen ve bu ihtiyaçların karşılanmasında önemli rol oynayan öncülersiniz.

Muhtarlık, sadece bir görev değil aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Mahallelerimizde, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişim için gösterdiğiniz özveri, bizler için son derece kıymetlidir. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Birlikte çalışarak Giresun’umuzu daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum.

Belediyemiz bünyesindeki Muhtarlık Birimi’nin yanı sıra kurmuş olduğumuz Muhtarlar Meclisi ile birlikte değerli muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Şehrimize hep birlikte ortak bir anlayışla hizmet ediyoruz.

Bu anlamlı günde, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN