Balıkesir'de orman yangını: Müdahale devam ediyor

Balıkesir'de orman yangını: Müdahale devam ediyor

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Balıkesir'in Altıeylül ilçesi Ayvatlar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde çıkan orman yangınına yönelik müdahale sürüyor. Yangın, bölge sakinlerinin ihbarı üzerine Orman Bölge Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi tarafından koordineli bir şekilde kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangın bölgesine hızla intikal eden ekipler, havadan ve karadan müdahale için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olay yerine 4 arazöz, 2 su ikmal aracı, 1 müdahale aracı, 1 helikopter, 1 dozer ve 40 personel sevk edildi. Ekipler, yangının yayılmasını önlemek ve kontrol altına almak için gece boyunca yoğun çaba harcadı.

HAVADAN VE KARADAN KOORDİNELİ MÜCADELE

Helikopterler havadan su bırakarak yangınla mücadele ederken, arazi ekipleri de yangın hattında bulunan noktalara müdahale ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN