Ankara'ya acil uyarı! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Bugün hazır olun, her yeri sel götürecek

Ankara'ya acil uyarı! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Bugün hazır olun, her yeri sel götürecek

Ankara'da yaşayan vatandaşlara acil uyarı! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden duyuru gecikmedi! Bugünden hazır olun, her yeri sel götürecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son bilgilere göre, bugün Ankara genelinde etkili olacak kuvvetli yağışlar, sel ve su baskınlarına neden olabilir. Bu nedenle, Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları olası risklere karşı uyardı ve gerekli önlemlerin alınması gerektiğinin altını çizdi.

SU BASKINI VE ULAŞIM AKSAKLIKLARI YAŞANABİLİR, ÖNLEMİNİZİ ALIN!

Gün boyu sürecek yağışlar, özellikle düşük kotlardaki bölgelerde su baskınlarına yol açabilir. Kuvvetli rüzgarın da eşlik edeceği yağışlar, trafikte aksamalara ve tehlikeli durumlara neden olabilir. Belediye yetkilileri, sürücülerden dikkatli olmalarını ve gerekmedikçe trafiğe çıkmamalarını tavsiye etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm birimlerini olası olumsuzluklara karşı seferber etti. Acil durumlar için ekiplerin hazır olduğu ve vatandaşların herhangi bir problem yaşaması halinde Başkent 153 hattından yetkililere ulaşabilecekleri duyuruldu. Vatandaşların da bireysel önlemler almaları ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN