Ankaralı çiftçiler yaşadı! Ankara Belediyesi'nden dev destek, tam destek: O kişilere yüzde 50 hibe veriliyor

Ankaralı çiftçiler yaşadı! Ankara Belediyesi'nden dev destek, tam destek: O kişilere yüzde 50 hibe veriliyor

Çeşitli sorunlarla mücadele eden çiftçilere Ankara Belediyesi’nden dev destek, tam destek. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, tarımda verimliliği artırmak için o kişilere yüzde 50 hibe veriliyor. İşte detaylar…

ESMAGÜL KOÇAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı için çiftçilere sıvı gübre desteği sağlamaya devam ediyor. Tarımda verimliliği artırmak isteyen çiftçilere sunulan bu destek, %50 hibe desteği şeklinde sunulmakta. İşte bu destekle ilgili detaylar:

SIVI GÜBRE DESTEĞİYLE VERİMLİLİĞİ ARTIRIN

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarım sektöründe verimliliği artırmak amacıyla çiftçilere yönelik sıvı gübre desteği sağlamaktadır. 2024 yılı kapsamında, çiftçilerin sıvı gübre alımlarında %50 hibe desteği sunuluyor. Bu destek, çiftçilere mali yüklerini azaltma ve üretim verimliliklerini artırma konusunda önemli avantajlar sağlıyor.

abb-sivi-gubre-destegi-1.jpg

BAŞVURU VE DESTEĞİN ÖNEMİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan destek programı, çiftçilere tarım faaliyetlerinde maliyetleri düşürme ve verimliliği artırma fırsatı sunuyor. Bu destekten faydalanmak için “baskenttarim.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Tarımda başarılı bir yıl geçirmek ve verimliliği artırmak isteyen çiftçiler için sıvı gübre kullanımı kritik öneme sahiptir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı bu hibe desteği, çiftçilerin daha kaliteli ve yüksek verimli ürünler elde etmelerine yardımcı olacaktır. Sıvı gübre, bitkilerin ihtiyaç duyduğu besin maddelerini daha etkili bir şekilde sağlar ve bu sayede tarımsal verimliliği artırır.

abb-sivi-gubre-destegi-2.jpg

Sıvı gübre desteği ve diğer tarım destekleri hakkında daha fazla bilgi almak için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi kanallarını takip edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN