Ankara'da otobüs ve metro kullananlara bedava! Mansur Yavaş duyurdu: Cebinizden 5 kuruş çıkmayacak

Ankara'da otobüs ve metro kullananlara bedava! Mansur Yavaş duyurdu: Cebinizden 5 kuruş çıkmayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentlilere hizmette sınır tanımıyor. Sosyal belediyecilik kapsamında Ankara’da otobüs ve metro kullananlara bedava hizmeti Mansur Yavaş duyurdu. Ankaralılar arkanıza yaslanın. Cebinizden 5 kuruş çıkmadan kullanabileceksiniz…

ESMAGÜL KOÇAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara halkına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarına devam ediyor. Yeni metro hatları ve otobüs seferleri çalışmalarına devam eden belediye şimdi de ücretsiz wifi kullanım ağını genişletti.

Ankara halkına ücretsiz olarak sunulan wifi hizmetinden kentin birçok noktasında faydalanmak mümkün. Öyle ki otobüs ve metrolarda aktif olan ücretsiz wifi hizmeti ayrıca kentteki 918 köy ve 73 meydanda da aktif olarak kullanılabiliyor. Peki, ABB ücretsiz wifi ağına nasıl bağlanılır? İşte cevabı…

abb-ucretsiz-wifi-1.jpg

ABB ÜCRETSİZ WİFİ AĞINA NASIL BAĞLANILIR?

ABB tarafından sunulan bu sınırsız hizmetten faydalanmak oldukça kolay. Ücretsiz wifi ağına bağlanmak için izlemeniz gereken adımlar şöyle:

  • Kullanılabilir wifi ağlarından “EGO-WIFI” seçeneğini seçin. Bu seçeneği seçtikten sonra yeni bir ekran açılacak. Eğer EGO wifi ağına ilk defa bağlanacaksanız “Kayıt Ol” butonuna basarak kayıt sayfasına giriş yapın ve ilgili alanları doldurun.
  • İlk kez giriş yapacak kullanıcının “Kayıt Ol” butonuna bastıktan sonra gelen ekranda; T.C. kimlik numarasını, Adını, Soyadını, Kullandığı telefon numarasını başında “0” olmadan, Cinsiyet, Doğum yılı, şifre ve şifre tekrarını yazması gerekiyor. Ardından ekranda yer alan “Kayıt Ol” yazan butona basmanız yeterlidir.
  • Telefonunuza gelen 6 haneli SMS şifresini girdikten sonra “Doğrulama Yap” butonuna tıklayarak Giriş Sayfasına otomatik yönlendirileceksiniz. Giriş sayfasında telefon numaranızı başında “0” olmadan yazdıktan sonra belirlenen şifreyle giriş yapmalısınız.

Tüm bu işlemleri başarılı bir şekilde tamamladığınızda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu ücretsiz wifi hizmetinden istediğiniz kadar faydalanabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (38)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
38 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN