Salatalığın tepe kısmını kesip çıkan sütü cildinize sürün! Bu yöntem pahalı kremleri bile çöpe attıracak

Günümüzde satılan pahalı kremlere para vermeyi bırakın. Uzman isim satın aldığınız kremlerden bile daha iyi olan bir tarifle geldi. Salatalığın tepesini kesin ve çıkan sütü cildinize sürün. Deneyenler bir daha kreme para vermeyecek. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Son üç yıldır etkisini gösteren enflasyon bakım malzemelerine de yansıdı. Günden güne pahalanan bakım malzemelerine harcama yapmayı unutturacak tarif paylaşıldı. Salatalığın baş kısmını kesin ve sütünü cildinize sürün. İşte kremleri unutturan tarif...

KREMLERİN YERİNİ ALACAK

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan cilt kremlerini unutturacak yöntem paylaşıldı. Enflasyon ve hayat pahalığıyla beraber artan cilt bakım kremlerinin fiyatları günümüzde dudak uçuklatıyor. Kremlere fazla fazla ödeme yapmak istemeyenler ise son dönemlerde doğal yöntemlere yöneldi. Doğal yöntemlerden birisi de salatalık oldu. Sosyal medyada viral olan paylaşıma göre, cilt bakımı için bir salatalık yetiyor.

2-002.jpg

SALATALIK SÜTÜ NEDİR? NASIL ÇIKAR?

Salatalık yıllardır cilt bakımında kullanılsa da sır gibi saklanan yöntem paylaşıldı. Sosyal medyada Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun paylaşımı izlenme rekorları kırıyor. Bu tarifi uygulamak için öncelikle salatalığın baş kısmında 2 - 3 santimetre kalınlığında kesmeniz gerekiyor. Salatalığın kesilen kısmını birbirine sürterek ortaya çıkan sütü cildinize uygulamanız yeterli olacaktır.

İşte salatalık sütünün faydaları;

  • Cildinizde oluşan kırışıklıkları önler.
  • Cildinizin altında birinken toksinlerin atılmasında yardımcı olur.
  • Cilt dokunuzun tazelenmesinde etkilidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN