Ne Parol ne Gripin! Tabiat ananın doğal ağrı kesici bitkisi: Migren ve sinüziti bıçak gibi kesiyor

Ne Parol ne Gripin! Tabiat ananın doğal ağrı kesici bitkisi: Migren ve sinüziti bıçak gibi kesiyor

Havaların ısınmasıyla birlikte halsizlik ve baş ağrısı gibi sıkıntılar sıkça görülmeye başlandı. Özellikle gün içinde güneş ışınlarına mağruz kaldıktan sonra akşamları tutan migren ağrıları çekilmez bir hal alabiliyor. Ne kadar ilaç içsenizde bu ağrılardan kurtulmak oldukça imkansız. Orman İşletme Mühendis Ali İhsan Tola ise baş ağrısının doğal çözümünü açıkladı. Ne Parol ne Gripin! Tabiat ananın doğal ağrı kesici bitkisi. Migren ve sinüziti bıçak gibi kesiyor.

Günümüzün en büyük ağrılarından biri olan baş ağrıları çoğu insanın günün mahfedebiliyor. Bu tarz ağrılarda ilk yaptığımız şey ağrı kesiciler içmek oluyor ama fazla ilaç tüketimi insan vücuduna zarar verebilmekte. Bu tarz durumlarda doğal kaynaklardan yararlanmak her zaman daha yararlıdır. Sizlere vereceğimiz bu reçete ile birlikte migren ve kesilmeyen baş ağrılarından anında kurtulacaksınız. Orman İşletme Mühendis Ali İhsan Tola baş ağrılarını anında kesen doğal ilacını açıkladı. Ne Parol ne Gripin! Tabiat ananın doğal ağrı kesici bitkisi. Migren ve sinüziti bıçak gibi kesiyor. İşte baş ağrılarını anında kesen o dağla ilaç...

NE PORAL NE GRİPİN! BU BİTKİ GEÇMEYEN BAŞ AĞRILARINI ANINDA KESİYOR

Migren ve zaman zaman ataklı olarak gelen baş ağrıları oldukça insan vücudunu zorluyor. Bu tarz durumlarda ilaç içmek yerine karabaş otunu tüketin. Verdiği reçetelerle yakından takip edilen Ali İhsan Tola, karabaş otunun tüketimi ile geçmeyen baş ağrılarından anında kurtulanabileceğini belirtiyor. Karabaş otu; Migren, sinüzit gibi bir çok baş ağrısına sebep olan beyindeki tıkalı kılcal damarları açarak ağrıyı kesip rahatlatır.

yeni-proje-2024-08-06t120735-497.jpg

KARABAŞ OTUNUN FAYDALARI NELERDİR?

Karabaş otunun faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Kan dolaşımını düzenlemeye yardım eder
  • Sakinleştirici etki gösterir, uyku kalitesini arttırır
  • Yara iyileşmesini destekler
  • İdrar yolu sorunlarına iyi gelir
  • Mide ve bağırsakları rahatlatır
  • Bronşit ve astım gibi solunum yolu hastalıklarının semptomlarını hafifletir
  • Ağrı ve iltihap azaltıcı etkiye sahiptir

yeni-proje-2024-08-06t120751-763.jpg

KARABAŞ OTU NASIL KULLANILIR?

  1. Karabaş otu, parfüm, çay ve daha birçok alanda kullanılır. Bunların yanında karabaş otu yağı, vücuda dışardan uygulanarak ağrıları azaltmada ve vücudu sakinleştirmede etkili olur. Bu neden karabaş otu yağı aynı zamanda masaj yağı olarak da bilinir.
  2. Kuru ya da taze karabaş otlarının çiçek ve yapraklarından elde edilen karabaş çayı, üzerine kaynatılmış su eklenerek demlenir ve tüketilebilir.
  3. Karabaş otundan reçel de yapılabilmektedir. Çiçek kısmının kaynatılmasıyla elde edilen bu reçelin sağlık açısından faydaları bulunur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN