Hastaneden randevu alacaklar dikkat! Fahrettin Koca tarih verdi: MHRS'ye yeni düzenleme geliyor

Hastaneden randevu alacaklar dikkat! Fahrettin Koca tarih verdi: MHRS'ye yeni düzenleme geliyor

Muayene olmak için hastanelerden randevu alan milyonları yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS’de yapılacak olan yeni düzenlemeyi açıkladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) uygulanacak olan yeni düzenlemeyi paylaşırken, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını belirterek, "Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız." dedi.

yeni-proje-2-005.jpg

“EN AÇIK VE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE BİLGİLENDİRECEĞİZ”

Basın toplantısı esnasında bir gazetecinin MHRS'deki yeni düzenleme ile alakalı sorduğu soruya yanıt veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

yeni-proje-1-004.jpg

"Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN