Faydası duyulunca fiyatı uçtu! 35 gramı 250 liraya satılıyor, bu ağacın olduğu yere hastalık uğramıyor

Faydası duyulunca fiyatı uçtu! 35 gramı 250 liraya satılıyor, bu ağacın olduğu yere hastalık uğramıyor

Kış mevsiminde hastalananlar bol bol bundan alsın. Faydasını öğrenince fiyatlar da uçtu. Hastalıkları uzaklaştıran bu ağacın 35 gramı 250 TL'den satılıyor. İşte tüm faydaları...

Havaların soğumasıyla hastalık kapanlar bu ağaçtan alsın. Faydasını duyanlar fiyatına bakmadan satın alıyor. Ağacın olduğu yere hastalık uğramazken, 35 gramının 250 TL'den satıldığı öğrenildi. İşte alternatif tıbbın bir başka örneği...

ALTERNATİF TIBBIN ÖRNEĞİ

Hastalıklardan koruyan bu ağaç Latin Amerika'nın tropikal ormanlarından gelerek Şili, Ekvador ve Peru gibi ülkelerde yetişiyor. Pola Santo adı verilen bu ağaç türü yerel halk tarafından ruhsal arıma veya meditasyon amacıyla da kullanılıyor. Son dönemlerde popülerliği artan Palo Santo'nun aromaterapi ve alternatif tıpta yoğun bir şekilde kullanıldığı biliniyor.

palo-santo1.jpg

PALO SANTO'NUN FAYDALARI

Palo Santo ağacının içerisinde barındırdığı uçucu yağlar sayesinde fiziksel ve ruhsal sağlığını olumlu yönde etkilediği belirtiliyor. Dumanı sayesinde stres, kaygı gibi durumlar azalırken, ortamda bulunanları negatiflikten arındırıyor. Kış mevsiminde yoğun bir şekilde ülkemizde görülen soğuk algınlığı ve günlük yaşantıda görülen baş ağrısı gibi durumlara karşı destekleyici olarak da kullanılabilir.

77bdb482-e4c7-4ee6-bd4e-2d7c026edcc4.jpg

TALEPLERİN ARTMASIYLA FİYATLAR ARTTI

Palo Santo son dönemlerdeki popülerliğiyle pazarda yerini aldı. Taleplerin artmasıyla yaklaşık olarak 35 - 40 gram arası bir paketin 250 TL'ye satıldığı öğrenildi. Oldukça değerli olan bu ağaç bir hazine olarak belirtilirken, dünya genelindeki popülerliğini artırmaya devam ediyor. Palo Santo'nun fazla tedarik edilmesi halinde doğadaki dengenin bozulmasından korkuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN