Bahar oyuncusu Elçin Afacan 28 kilo vermişti! Zayıflama sırrı bakın neymiş? Bunu uygulayarak dal gibi kalmış

Bahar oyuncusu Elçin Afacan 28 kilo vermişti! Zayıflama sırrı bakın neymiş? Bunu uygulayarak dal gibi kalmış

Bahar dizisinde Eylem karakterine can veren Elçin Afacan 28 kilo vermişti! Zayıflama sırrını açıkladı, bunu uygulayarak dal gibi kalmış...

Sevilen dizi Bahar’ın Eylem karakterine hayat veren Elçin Afacan, verdiği kilolarla tekrar gündeme geldi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl tam 28 kilo vererek büyük bir değişim yaşadı ve bu sürecin detaylarını bir röportajda paylaştı. Afacan’ın açıklamaları, fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için ilham kaynağı oldu.

28 KİLO VEREN ELÇİN AFACAN NASIL ZAYIFLADI?

Sen Çal Kapımı Melek 28 kilo birden verdi, çarşafa sarılı pozu nefes kesti: "Bir sen soyunmamıştın..."

Zayıflama süreciyle dikkat çeken Elçin Afacan, diyetisyen desteğiyle hedeflerine ulaştığını belirtti. Karbonhidrat, şeker ve gluteni tamamen hayatından çıkaran başarılı oyuncu, beslenme programını protein ve sebze ağırlıklı bir şekilde sürdürdüğünü açıkladı. Afacan, kilo verme sürecinde düzenli fiziksel aktivitenin önemine de değinerek her gün en az 10 bin adım attığını söyledi.

Elçin Afacan 1 yılda 28 kilo vermişti! Son pozlarıyla beğeni topladı

Afacan, kilo verme sürecinin sırrının aslında çok basit olduğunu vurguladı. Verdiği röportajda, "Bunun aslında bir sırrı yok. Günün sonunda boğazı tutunca oluyor yani. Ben de boğazımı tuttum. Her gün 10 bin adımımı atıyorum. Gazlı hiçbir şey içmiyorum. Söylediğim her şey benim bünyemde, benim doktorumun, diyetisyenimin bana öngördüğü şeyler" diyerek, disiplinli bir beslenme ve yaşam tarzı ile bu değişimi gerçekleştirdiğini ifade etti. Diyetisyen ve doktor kontrolünde ilerleyen Afacan, herkesin kendi bedenine uygun bir planla başarıya ulaşabileceğinin altını çizdi.

20 kilo verdi, parmak ısırttı! Sen Çal Kapımı'nın Melo'su son haliyle baş döndürdü...

Ünlü oyuncu, kişisel bir beslenme planı ve diyetisyen kontrolü ile fazla kilolarından kurtulduğunu belirterek, bu sürecin tamamen bireysel olduğunu ve herkesin kendi bedenine uygun bir yol izlemesi gerektiğini hatırlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN