Ronaldo sahalara ne zaman dönecek?

Ronaldo sahalara ne zaman dönecek?

Euro 2016 finalini trajik bir şekilde yarıda bırakan Cristiano Ronaldo’nun sakatlığının ciddi olabileceği ifade ediliyor. Dizinde kısmi yırtık meydana gelen Ronaldo’nun yeniden sahalara dönebilmesinin 4-5 ay sürebileceği konuşuluyor.

Fransa ile yapılan EURO 2016 finalinde sakatlanan ve takımının şampiyonluğunu saha kenarında izleyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun durumunun ciddi olabileceği belirtildi..

İspanyol basınında yer alan haberde, dizinde kısmi yırtık meydana gelen Ronaldo’nun 4-5 ay sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi.

HANGİ MAÇLARI KAÇIRIYOR?

Vatan'ın haberine göre Portekiz sağlık heyetinin yaptığı ilk değerlendirmenin onaylanması halinde Ronaldo’nun, Real Madrid’in Sevilla ile yapacağı UEFA Süper Kupa maçının yanı sıra, yeni sezonun ilk maçlarını da kaçıracağı belirtildi.

Öte yandan Ronaldo’nun maçın ardından hastaneye gitmediği ve sakatlığının boyutunun yapılacak testlerin ardından belli olacağı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN