Robin van Persie: Beşiktaş panik yapıyor

Robin van Persie: Beşiktaş panik yapıyor

Beşiktaş'ın panik yapmaya başladığını söyleyen Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Van Persie, ''Şampiyon biz olacağız'' dedi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı süperstarı Robin van Persie, ligin kalan bölümü için iddialı konuştu.

ÖZGÜVENİMİZ ARTTI

Robin van Persie, takım olarak son haftalarda çok iyi oynadıklarını söyleyerek, “Mersin, kupadaki Konya ve son olarak Trabzonspor karşılaşmalarında sadece galibiyetlerimizle değil, sergilediğimiz futbolla da alkış aldık. Bu durum tüm takımın özgüvenini artırdı. Kritik bir döneme girerken yakaladığımız bu hava çok önemli. Kalan 4 maçın tamamını kazanacağız. Takımda kimsenin bundan şüphesi yok” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN MAÇLARI ÇOK ZOR

Beşiktaş’a da değinen RvP, “Akhisar karşısında yaşadıkları panik ortada. Bu durum, onların kalan maçlarda da kayıp yaşamalarına neden olacaktır. Ayrıca bizim takıldığımız Galatasaray, Torku Konya ve Osmanlıspor ile oynayacaklar. Tüm maçlarını kazanmaları zor. Takılacaklarına inanıyorum” dedi.

İKİ KUPAYI DA ALACAĞIZ

Hollandalı yıldız, zaman zaman eleştirilmelerine rağmen iki kulvarda da şampiyonluk yarışında olduklarına dikkat çekti. Van Persie, “Önce ligde Gaziantepspor’u yenip serimize devam edeceğiz. Ardından kupadaki rövanş maçında Konyaspor’u bir kez daha mağlup edip adımızı finale yazdıracağız. Sezon sonunda iki kupayı birden kaldırma şansımız çok yüksek” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN