Muhalifler 4 Rus askerini öldürdü, 8'ini esir aldı

Muhalifler 4 Rus askerini öldürdü, 8'ini esir aldı

Suriyeli muhalif gruplar, Lazkiye'de Rus güçlerinin bulunduğu askeri üsse düzenlediği eylemde 4 Rus askerinin öldürüldüğünü, 8'ininse esir alındığını açıkladı.

Rusya'nın hava saldırılarında bulunduğu Suriyeli muhaliflerden misilleme eylemi geldi. Suriye'nin kuzeyinde etkili olan İslam Ordusu, Fetih Ordusu ve Ahrar Şam hareketleri, Rus askerlerinin bulunduğu Lazkiye'deki hava üssüne roket ve grad füzeleriyle saldırı düzenledi.

Suriye Müslüman Kardeşler (İhvan) hareketi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada saldırılarda 4 Rus askerinin öldürüldüğünü, 8 askerin ise esir alındığını bildirdi.

Suriye'nin Lazkiye kentinde bulunan Hamim hava üssü, Rus uçaklarına ve askeri uzmanlarına ev sahipliği yapıyor. Üste yüzlerce Rus askeri olduğu belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN