Martin Linnes'in Fenerbahçe'ye önerildiği ortaya çıktı

Martin Linnes'in Fenerbahçe'ye önerildiği ortaya çıktı

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Norveçli sağ bek Martin Linnes'in Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi.

Fenerbahçe ile ilgili çok önemli bir transfer iddiası ortaya atıldı... Buna göre Galatasaray forması giyen Martin Linnes, alacakları zamanında ödenmediği ve Avrupa’dan men cezası geldiği için sarı kırmızılılardan ayrılma hazırlıkları yapıyor.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELECEK

Fanatik'in haberine göre bu sezon Molde formasıyla Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye şık bir gol atan Norveçli futbolcunun, menacerler aracılığıyla Sarı-Lacivertliler’e önerildiği öne sürüldü. Hatta Linnes’in menaceri Jim Solbakken’in bu konuyu görüşmek için bu hafta İstanbul’a geleceği bile iddia edildi. Fenerbahçe'de sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül’ün durumu belirsizliğini korurken, menajerlerin bu oyuncunun yerine Fenerbahçe’ye sürekli sağ bek önerdikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN