Manchester United’da Paul Pogba ilk Premier Lig maçını kaçırıyor

Manchester United’da Paul Pogba ilk Premier Lig maçını kaçırıyor

Manchester United'ın Juventus'tan rekor bonservis bedeli vererek aldığı Paul Pogba'nın Premier Lig'in ilk maçında oynayamayacağı açıklandı.

İngiltere Premier lLig yarın başlıyor. Takımlar dev bütçelerle kadrolarını güçlendirdi. Ancak ligin transfer kralı Manchester United’da, ‘Dünyanın en pahalı futbolcusu’ unvanlı Paul Pogbaile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.

FEDERASYONDAN ŞOK POGBA KARARI

Transfer sezonunun en çok konuşulan ismi Paul Pogba, 105 milyon Euro bonservis bedeli ile Juventus’tan, bir zamanlar bedava gönderildiği Manchester United’a geri döndü. ‘Dünyanın en pahalı futbolcusu’ unvanına sahip olan Pogba’yı izlemek için sabırsızlanan Manchester United taraftarları, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan (FA) gelen haberle sarsıldı.

BOURNEMOUTH MAÇINDA OYNAMAYACAK

FA, resmen yaptığı duyuruda Paul Pogba’nın cezalı olduğunu ve Manchester United’ın Bournemouth ile oynayacağı karşılaşmada görev yapamayacağını bildirdi. Fransız futbolcunun İtalya Kupası’dan yarı final ve finalde gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düştüğü açıklandı.

Bu haberle neye uğradıklarını şaşıran Manchester United taraftarları, İtalya’da gösterilen kartların İngiltere’degeçerli olmaması gerektiğini tartışmaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN