Manchester City'li savunmacı Kolarov Beşiktaş'ta

Manchester City'li savunmacı Kolarov Beşiktaş'ta

Beşiktaş, sol bek için uzun süredir peşinde olduğu Manchester City'li Aleksandar Kolarov'a yıllık 2.1 milyon euroya imza attırdı.

Gökhan Gönül'le sağ bekteki rekabeti artıran Beşiktaş, sol bek için uzun süredir peşinde olduğu Kolarov'a yıllık 2.5 milyon euroya imza attırdı. Chelsea'nin stoperi Omeruo ise satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Ülkemizi Devler Ligi'nde doğrudan temsil edecek olan Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Gökhan Gönül'ün açıklanmasının ardından Siyah-Beyazlılar, geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen stoper Omerou'yu da renklerine bağladı.

Kartal'ın diğer gözdesi Kolarov'la da her konuda anlaşma sağlandı. Manchester City'de forma giyen ancak yeni teknik direktör Pep Guardiola'nın "Satılmasında sakınca yok" raporu verdiği oyuncu ile Beşiktaş arasında yapılan görüşmelerde mutabakata varıldı.

16-07/03/edin-dzeko-et-aleksandar-kolarov.jpg

Vatan'da yer alan habere göre; 3+1 yıllık imza atacak olan Kolarov'a her sezon için 2.1 milyon euro ücret ödenecek. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu sol bekte İsmail Köybaşı ile zor bir forma yarışına girişecek.

Beşiktaş bu oyuncuyla anlaşmaya vardığını Beşiktaşlılar'a bayram müjdesi olarak açıklayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN