Sinem Kobal yeni filminin vizyon tarihini açıkladı

Sinem Kobal yeni filminin vizyon tarihini açıkladı

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Sinem Kobal, hayranlarını sevindirecek bir açıklama yaptı. 7 yıllık aradan sonra setlere geri döndüğü yeni filminin vizyon tarihi nihayet belli oldu. Kobal'ın başrolünde yer aldığı ve merakla beklenen filmin, 13 Aralık’ta tarihinde sinemalarda olacak.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Sinem Kobal, hayranlarını sevindirecek bir haberle gündeme geldi. 7 yıllık aradan sonra setlere geri dönen Kobal, yeni filmi "Her Şeyin Başı Merkür"de "Elif Akay" karakterine hayat verecek.

Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda filmin çekimlerine başladığını duyurarak, "Başladık. Merhaba Elif Akay. 13 Aralık’ta sinemalarda kavuşmak için çok heyecanlıyım, görüşürüz" dedi.

Savaş muhabiri olma hayali kuran ancak hayatı onu bir dergide burç yazarı olarak bulan Elif'in hikayesini anlatan filmde, Sinem Kobal'a yakışıklı oyuncu Alp Navruz eşlik edecek. Oyuncu kadrosunda ayrıca "Funda" karakteriyle Su Şanad ve gazetenin sahibi "Hikmet Bey" rolüyle usta oyuncu Tamer Levent de yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN