Paris Olimpiyatları'nda Lady Gaga'nın sürpriz performansı

Paris Olimpiyatları'nda Lady Gaga'nın sürpriz performansı

Lady Gaga, Paris 2024 Olimpiyatları'nın açılış töreninde, Fransız balerin Zizi Jeanmaire'e saygı duruşu niteliğindeki "Mon Truc en Plumes" şarkısını sahnede canlı yerine bant kaydından seslendirdi.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları açılış töreni yoğun ilgi gördü. Fransa bayrağını temsil eden görsel sunum seyircileri büyüledi. Törende Cezayir asıllı Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane'ın da yer aldığı bir kısa film yayınlandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach kameralara el salladı. Fakat organizasyona ABD'li dünyaca ünlü pop yıldızı Lady Gaga damga vurdu. İzleyenlerin uzun yıllar unutamayacağı bir performans sergileyen Lady Gaga sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN