Harry Potter hayranlarına hayal kırıklığı: King's Cross'taki Hogwarts duyurusu gerçekleşmedi

Harry Potter hayranlarına hayal kırıklığı: King's Cross'taki Hogwarts duyurusu gerçekleşmedi

Harry Potter hayranları, her yıl King's Cross'ta gerçekleşen geleneksel Hogwarts Ekspresi duyurusunun bu yıl iptal edilmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Londra’daki King’s Cross İstasyonu’na toplanan Harry Potter hayranları, yıllık Hogwarts Ekspresi duyurusunun yapılmaması üzerine büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Her yıl 1 Eylül'de, J.K. Rowling'in kitaplarıyla ünlü hale gelen sihir dünyasının okulu Hogwarts'ın yeni döneminin başlangıcını kutlamak için, Harry Potter hayranları King's Cross İstasyonu'nda bir araya gelir. Geleneksel olarak, bu özel günde istasyonda yer alan bir duyuru ve 9 ¾ Peronu’ndan kalkacak olan Hogwarts Ekspresi’nin hareket saati, mizahi bir üslupla istasyonun kalkış panosunda yer alır.

Independent'ta yer alan habere göre; ancak, bu yıl Warner Bros Discovery, etkinliğin büyük başarısına rağmen bu kutlamayı iptal etme kararı aldı. Wizarding World web sitesinde yapılan açıklamada, hayranların 1 Eylül Pazar günü King's Cross İstasyonu’na gitmeleri "şiddetle tavsiye edilmedi." Bunun yerine, "Ben Bir Ünlüyüm, Beni Buradan Çıkarın!" yarışmasının kazananı Sam Thompson'ın sunuculuğunu yapacağı çevrimiçi bir etkinliğin gerçekleştirileceği duyuruldu.

whatsapp-image-2024-09-02-at-12-06-56.jpeg

'KANALINA GİDİN VE BİZE KATILIN'

Resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "1 Eylül geldiğinde, hayranların bu yıl King's Cross İstasyonu’na gitmeleri şiddetle tavsiye edilmez, çünkü istasyonda herhangi bir etkinlik, kalkış panosu ya da geri sayım düzenlenmeyecektir. Bunun yerine, aramızdaki Hufflepuff ve yeni Tahtın Kralı Sam Thompson'ı sizlerle birlikte, Back to Hogwarts'ı kutlamak için özel olarak kaydedilen çevrimiçi bir programda göreceksiniz. Onu aksiyon içinde görmek için saat 11:00'de resmi Harry Potter YouTube kanalına gidin ve bize katılın."

Bu uyarılara rağmen, Harry Potter hayranları yine de King's Cross İstasyonu'na gelerek duyurunun yapılacağı umuduyla bekledi. X/Twitter'da paylaşılan bir videoda, hayranların saat 11:00'e doğru kalkış panosunu kaydettikleri ancak duyurunun yapılmaması üzerine heyecanlarının yerini gergin kahkahalar ve hayal kırıklığına bıraktığı görülüyor.

Bu olay, Harry Potter oyuncusu Miriam Margolyes’in geçtiğimiz aylarda yetişkin hayranlarına "artık büyümeleri" gerektiğini söylemesinden sadece birkaç ay sonra yaşandı. Film serisinde Profesör Pomona Sprout karakterini canlandıran Margolyes, “Kişiye özel videolar yapıyorum ve insanlar Harry Potter temalı bir düğün yapacaklarını söylüyorlar, ben de 'Aman Tanrım, ilk gece eğlenceleri nasıl olacak?' diye düşünüyorum. Bunu bile düşünemiyorum. Harry Potter harika, buna çok minnettarım. Ama bitti. Benim düşüncem bu,” ifadelerini kullanmıştı.

King's Cross İstasyonu ve Warner Bros’dan olayla ilgili yorum almak için iletişime geçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN