Attack On Titan animesi beyaz perdeye geliyor! Vizyon tarihi açıklandı

Attack On Titan animesi beyaz perdeye geliyor! Vizyon tarihi açıklandı

Attack On Titan animesi "Attack On Titan: The Last Attack" beyaz perdeye taşınıyor! Vizyon tarihi açıklandı...

Anime ve manga dünyasının en ikonik yapımlarından biri olan Attack on Titan, nihayet sinema uyarlamasıyla beyaz perdede izleyicilerle buluşacak. Uzun soluklu serinin final bölümlerini bir araya getiren Attack on Titan: The Last Attack filmi için merakla beklenen detaylar açıklandı. Peki, bu heyecanla beklenen film ne zaman vizyona girecek?

THE LAST ATTACK FİLMİ 8 KASIM’DA VİZYONDA

Yapımcı şirketten yapılan açıklamaya göre, Attack on Titan: The Last Attack filmi 8 Kasım tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Film, animenin son sezonunun ilk ve ikinci kısımlarını 145 dakikalık bir uzun metraj halinde derleyecek.

Eren Jaeger ve Survey Corps’un destansı mücadelesini konu alacak olan bu derleme film, geliştirilmiş görseller ve 5.1 surround ses sistemiyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Ayrıca, animenin tema müzikleri de bu film için yeniden düzenlenecek, böylece izleyiciler seriyi yepyeni bir atmosferde izleme fırsatı bulacak.

Filmin yönetmeni Yuichiro Hayashi, serinin finalini beyaz perdeye taşımanın heyecan verici olduğunu belirtti. Hayashi, bu destansı sonu sinema salonlarında yeniden yaşatmanın kendileri için büyük bir tutku olduğunu ifade etti. Hayranların, dizinin final sezonunu internet üzerinden izlemekle yetinmeyip, sinemada bambaşka bir deneyim yaşamalarını istediklerini vurguladı.

İlk olarak 7 Nisan 2013 tarihinde yayınlanan ve aynı isimli mangadan uyarlanan Attack on Titan, 10 yıllık yayın serüveninin ardından izleyicilerine veda etmişti. Ancak, serinin final bölümlerinin uzun metrajlı bir film olarak yeniden düzenlenmesi, anime dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN