Kevin Durant yeni takımını açıkladı

Kevin Durant yeni takımını açıkladı

Oklahoma City Thunder ile sözleşmesi sona eren Kevin Durant, yeni sezonda forma giyeceği takımı açıkladı.

NBA'de bu yaz serbest oyuncu piyasasında ne yapacağı en çok merak edilen isim olan Kevin Durant kararını verdi. Yıldız oyuncu gelecek sezondan itibaren Golden State Warriors forması giyecek.

Menajeri ile beraber Golden State dışında Los Angeles Clippers, San Antonio Spurs, Boston Celtics, Miami Heat ve eski takımı Oklahoma City Thunder ile görüşen oyuncu, Pasifik Grubu takımı ile 1 yılı oyuncu opsiyonlu 2 yıllık olmak üzere 54.3 milyon dolarlık kontratın altına imzasını atacak.

16-07/04/resimid_3180183.jpg

Kevin Durant, Oklahoma City Thunder'da giydiği 35 numaralı formasına veda ederek Golden State Warriors'a transfer oldu / FOTO: Reuters

'MAKSİMUM KONTRAT' İMZALADI

Oklahoma City Thunder'ın yanı sıra Golden State Warriors, Miami Heat, Los Angeles Clippers, San Antonio Spurs ve Boston Celtics gibi takımlarla da görüşen süper yıldız, Golden State Warriors ile maksimum kontrat imzalayarak Stephen Curry, Klay Thompson ve Draymond Green'e katıldı. Durant Warriors ile 2 yıl için 53 milyon dolara imza atarken kontratının ikinci yılında oyuncu opsiyonu da bulunuyor.

16-07/04/resimid_3295159.jpg

YEDİ KEZ ALL-STAR'DA YER ALDI

1 kez normal sezon MVP'si seçilen, 7 kez All-Star'da yer alan ve 5 kez de yılın en iyi beşine dahil edilen 27 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz sezon Thunder formasıyla 28.2 sayı, 8.2 ribaunt, 5 asist, 1 blok, 1.2 top çalma ortalamaları yakaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN