Ehliyetsiz sürücü, yaya geçidinde kadına çarpıp öldürdü! Trafik terörü can almaya devam ediyor

Yaya yolunda durması için el kaldırarak caddenin karşısına geçmeye çalışan kadın, aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. O anlar ise saniye saniye görüntülendi. İşte detaylar...

Adana'nın Sarıçam ilçesi Kozan yolunda yürüyen Elvan Özdemir, yaya yolundan karşıya geçmek istedi fakat yaya yolunda olmalarına rağmen bir türlü araçlar durmadı.

Elvan Özdemir, yanındaki arkadaşıyla birlikte yolun ortasına kadar ilerleyip gelen araca da durması için el kaldırdı. Fakat A.A.'nın kullandığı araç durmayarak yaya yolunda Elvan Özdemir'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Elvan Özdemir ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Fakat Elvan Özdemir kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

adana-saricam-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-2.jpg

YAYA YOLUNDA ÇARPIP KAÇTI, YAKALANDI

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, sürücü A.A.'yı yakalamak için çevrede güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda sürücü saklandığı evinde kıskıvrak yakalandı. Ehliyeti olmadığı belirlenen sürücü A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana Valiliği konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Elim kazada hayatını kaybeden hemşehrimize Allah'tan rahmet, acısını yürekten paylaştığımız ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" sözlerine yer verdi.

adana-saricam-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-1.jpg

adana-saricam-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-3.jpg

adana-saricam-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-8.jpg
Elvan Özdemir

adana-saricam-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-7.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN