Kalinic'i iten Rus milyarder eşini korumak istemiş

Kalinic'i iten Rus milyarder eşini korumak istemiş

CSKA Moskova - Fenerbahçe takımları arasında oynanan THY Euroleague final maçında Kalinic’i iterek gündeme bomba gibi oturan Rus çiftin kim olduğu netleşti.

Karşılaşmanın üçüncü periyotunun ortalarında bir pozisyon gereği hızını alamayan Fenerbahçe’nin Sırp forveti Nikola Kalinic, saha kenarında oturan seyircilerin arasına girmişti. O an CSKA Moskova’nın sponsorlarından biri olan Sibur Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Dimitry Konov (45) ile VTB Birleşik LiginBaşkanı Sergey Kushchenko Kalinic’i itince Fenerbahçeli oyuncu ve taraftarların tepkisini toplamıştı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da salon güvenliğinden özellikle dışarı çıkarılmasını istediği Konov ile Kushchenko ile sarı-lacivertlilere sert tepki göstermişti.

Basketball.com.tr'nin haberine göre maçın 5 dakikaya yakın durmasına neden olan Dimitry Konov, tüm tepkilere rağmen yanındaki bayan arkadaşı ile karşılaşmayı izlemeye devam etmişti.

'TARAFTARLAR DURUMU BAŞKA YÖNE ÇEKTİ'

Mücadele sonrası Rus basınına açıklamalarda bulunan Sibur Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Dimitry Konov, Kalinic’i eşi olan Katarina Konks (33)‘un üzerine düşmesin diye refleks olarak ittiğini ve Fenerbahçeli oyuncunun ve taraftarların durumu farklı yönlere çektiğini iddia etti.

CSKA Moskova’nın eski bir foto model ve cheer- leaders (Amigo Kızlardan) biri olan Katarina Konks’un fotoğrafları sosyal medyaya düşerken, maç sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

Moskova borsasındaki değeri 12.5 milyar dolar olan Sibur Holding dünya üzerinde 70’ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve 28 binden fazla çalışanı var. Fanatik basketbol tutkunu Dimitry Konov, CSKA’nın en önemli VIP taraftarı olarak kabul ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN