İşte Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakipleri

İşte Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe deplasmanda Monaco’ya 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi katılım hakkını kaybetti. Bu sonuçların ardından Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off'un da karşılaşabileceği rakipler belli oldu.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu. Avrupa Ligi kura çekimi Cuma günü saat 14.00'te gerçekleşecek. Fenerbahçe'yi yine zorlu rakipler bekliyor. Kızılyıldız, Partizan ve Astana gibi takımlar Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

Fenerbahçe Monaco'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkını kaybetti. Yoluna UEFA Avrupa Ligi Play-Off'un da devam edecek olan sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri belli oldu;

İşte Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off'un da karşılaşması muhtemel rakipler;

Karabağ
Astana
Astra Giurgiu
Kızılyıldız
Dinamo Tiflis
Partizan
Tiran

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Kura Çekimi, Cuma günü saat 14:00'te Şampiyonlar Ligi kura çekiminden hemen sonra gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN