Hikmet Karaman Galatasaray iddialarına yanıt verdi

Hikmet Karaman Galatasaray iddialarına yanıt verdi

Hikmet Karaman Osmanlıspor maçının ardında, Galatasaray iddialarına yanıt verdi. Karaman "Rizespor'un teknik direktörüyüm ben, bütün motivasyonum bu takımın ligde kalıcı olmasından yana" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından, isminin Galatasaray teknik direktörlüğü için geçmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nu öven Karaman, "Hamza hoca, herkes benim ağzımdan duysun, 3 tane kupa alan, birçok teknik adamın beceremediğini futbolcuları ile becermiş, dürüst, yardımsever, iyi bir arkadaşım. Yine ülke şartları. Ben Bursaspor'da 4. oldum, yeni yönetim geldi beni gönderdi. Ülke şartlarımız bu. Bazen biz hatalı oluyoruz. Hamza hoca o kadar iyi cevaplar verdi ki, ne yönetimi eleştiriyor, ne camiayı eleştiriyor. Rizespor'un teknik direktörüyüm ben, bütün motivasyonum bu takımın ligde kalıcı olmasından yana" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray en iyisini bulur"

Galatasaray ile isminin anılmasından mutlu olduğunu kaydeden teknik adam, "Benim adımın Türkiye'deki büyük takımlar, yurtdışındaki takımlar ile anılması beni mutlu eder. Bazı olayları normal karşılamak gerekiyor. Galatasaray büyük bir camia. Kendisini temsil edecek en iyi teknik direktörünü bulur. Pereira'yı yerden yere vuruyorlardı, şimdi bir bakıyorsun... Ülke kültürümüz bu" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN