Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumuna telif gelmişti: Mert Demir sessizliğini bozdu

Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumuna telif gelmişti: Mert Demir sessizliğini bozdu

Yılmaz Morgül'ün "Ateşe Düştüm" şarkısını kendine has şekilde yorumlamasının telif engeline takılmasının ardından şarkıcı Mert Demir sessizliğini bozdu. Demir, "Görüldüğü kadarıyla enerjik, yaşam enerjisi dolu biri gibi. Bu konuda onun yaşam enerjisini söndüren bir durum olduysa çok üzgünüm ama elimden bir şey gelmez" dedi.

Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısının popüler olmasıyla birlikte Yılmaz Morgül’ün şarkıyı kendi tarzında seslendirdiği versiyon, telif engeline takıldı.

yilmaz-morgul-atese-dustum-2.jpg

Morgül, klibinin kaldırılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum" diyerek sitem etti.

1-001.jpg

Ayrıca Morgül, "Bu yasak Mert Demir'den geldi. Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane" ifadelerini kullandı.

3-001.jpg

MERT DEMİR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Mert Demir, bu konuda ilk kez açıklama yaptı.

4.jpg

Demir, "Hikayenin doğru bir şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Yılmaz Morgül'ü sevmiyor değilim, kendisini severim ki zaten Yılmaz Morgül'ü kim sevmez. Görüldüğü kadarıyla enerjik, yaşam enerjisi dolu biri gibi. Bu konuda onun yaşam enerjisini söndüren bir durum olduysa çok üzgünüm ama elimden bir şey gelmez" dedi.

6.jpg

Benzer bir durumu Antidepresan şarkısında da yaşadığın ifade eden Demir, "Orada da Nihat Doğan vardı. Ama Yılmaz Morgül kadar yapmadı. Nihat Doğan'dan rica ettik ısrar etmedi. Ama Yılmaz Morgül yayınladı şarkıyı" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN