Yeşilçam'ın Zengin ve Şımarık Çocuğuydu! Eriş Akman'ı Şimdi Görenler Hayret Ediyor! Bakın O Yakışıklı Adam Ne Halde?

Yeşilçam'ın Zengin ve Şımarık Çocuğuydu! Eriş Akman'ı Şimdi Görenler Hayret Ediyor! Bakın O Yakışıklı Adam Ne Halde?

Aile Şerefi filminde canlandırdığı 'Kötü Çocuk Oktay' karakteriyle Yeşilçam'a farklı bir boyut kazandıran Eriş Akman'ın son hali herkesi şaşırttı. Dönemin filmlerinde zengin ve şımarık aile çocuğunu oynayan Akman şu an 74 yaşında bakın neler yapıyor?

Türk sinemasında kötü karakter ile bilinen Eril Akman'ı şimdi görenler gözlerine inanamıyor. Müniz Özkul ve Adile Naşit'in başrollerde oynadığı Aile Şerifi filminde Kötü Çocuk Oktay'ı canlandıran Eriş Akman, şimdilerde 74 yaşında ve tanınmaz halde. Hem oyunculuk hem de senaristlik yapan usta oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekiyor. İşte Eriş Akman'ın son hali.

erisakman.jpg

AİLE ŞEREFİ'NİN ZENGİN VE ŞIMARIK ÇOCUĞUYDU

Münir Özkul, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi duayen oyuncuların rol aldığı Aile Şerefi filminden zengin ve kötü çocuğu oynayan Eriş Akman, şimdiler de görenleri üzüyor.

yeilcammm.jpg

Filmdeki karakteri ile hafızalara kazınan Akman, şu an 74 yaşında. 1976 yılında çekilen filmin üzerinden ise tam 46 yıl geçti. 46 yıl sonra görüntülenen Eriş Akman ise "Nerede o eski günler" dedirtti.

oktay.jpg

ŞİMDİ Kİ HALİNİ GÖREN İNANAMIYOR! ERİŞ AKMAN ŞAŞIRTTI

Yeşilçam dönemlerinin genç oyuncuları arasında yer alan Eriş Akman, oynadığı Aile Şerefi dizisi ile hafızalara kötü adam olarak yer edinmişti. Zengin ve şımarık bir çocuğu oynadığı dizinin üzerinden 46 yıl geçti.

yesilcam.jpg

Henüz 28 yaşında iken oynadığı dizi ile dönemin yıldızları arasında yer alan Eriş Akman, şu an 74 yaşında. Ekranlarda görünmeyen usta oyuncu bakın şimdi neler yapıyor?

erisakmankimdir.jpg

AJANS BÜNYESİNDE YAZILAR YAZIYOR

Yeşilçam'dan sonra ekranlarda yer almayan usta oyuncuyu gören gözlerine inanamıyor. Çok değişen ve yaşlanan oyuncu görenleri de derinden üzdü.

akmannn.jpg

İlk defa görüntülenen Eriş Akman, şu an bir ajansa bağlı projelerini devam ettiriyor. Akman'ın eşi de gazeteci ve yönetmen.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN